Elektriciteitswerken en verlichting in nieuwbouw en renovatie!

Contacteer Jan!

Uw elektriciteits- en verlichtingsspecialist

Fons Van Baelen uit Geel is gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken van A tot Z. De vakmannen komen over de vloer bij particulieren en in onderaanneming in appartementen, bouwprojecten en nieuwbouwprojecten. Aanpassingen of vernieuwingen aan uw bestaande elektrische installatie: een koud kunstje voor Fons Van Baelen.

Elektriciteit in uw nieuwbouwwoning

Doe-het-zelvers, aannemers, bouwpromotors en architecten kunnen vakkundige elektriciteitswerken aan Fons Van Baelen toevertrouwen. Alles realiseren ze volgens de regels van de kunst: van planbespreking tot het plan van de elektrische installatie, inclusief bijhorende begeleiding van de keuring en indien gewenst databekabeling.

Appartementen en woningbouw

Ook voor onderaanneming bij grotere aannemers en bouwpromotoren zijn ze niet aan hun proefstuk toe. Meer zelfs, ze kunnen heel wat referenties voorleggen van succesvolle realisaties. Reken ook op hen voor de databekabeling met bijhorende patchpanelen in kantoren.

Renoveren van bestaande elektrische installaties

Meer en meer mensen kiezen voor de verbouwing of renovatie van de elektrische installatie in een bestaande woning. Daar zitten de stijgende bouwgrondprijzen wellicht voor iets tussen. Bouw op Fons Van Baelen voor de vakkundige uitbreiding of vernieuwing van uw bestaande elektrische installatie met beproefde topmerken als Niko: dé garantie voor een hoge graad van afwerking! Andere merken als B-ticino, Berker of Lithos kunnen ze op aanvraag ook integreren in uw project.

Verlichting binnen en buiten

Ook sfeervolle binnen- en buitenverlichting voor uw woning, handelszaak, appartement, kantoor of tuin staat Fons van Baelen voor u klaar. Gesteund door een uitgebreide technische knowhow, zijn zelfs de meest ingewikkelde verlichtingsarmaturen voor hen geen probleem. Fons van Baelen zorgt voor een vrijblijvende verlichtingsstudie, in samenwerking met een gespecialiseerde partner, met oog voor uw wensen en budget. Alle voorzieningen kunnen al voorhanden zijn zonder dat alle armaturen al onmiddellijk moeten geplaatst worden.